Johanna

 

Elämäni oli hyvin toisenlaista 2000- luvun alussa.  Kärsin silloin jatkuvista kehon kivuista ja ruoansulatuselimistön ongelmista. Toimin silloin vielä entisessä ammatissani ravintolakokkina. Olin unohtanut kaiken kiireen keskellä oman jaksamisen ja hyvinvoinnin. Tai ehkä en ollut tietoinenkaan sellaisesta. Halusin voida paremmin, mutta en tiennyt miten. Hakeuduin ensimmäiselle hyvinvoinnin kurssille 2004, kun olin kuullut sellaisista. Minulle avautui näiden vuosien  aikana palakerrallaan uusi maailma. Kuinka olinkaan elänyt itselleni haitallisesti ja syönytkin niin väärin. Sain vinkkejä arjessa jaksamiseen ja oman kehon kuunteluun.  Vaivat alkoivat jäädä IMG_20160316_151416_01säännöllisen elämänrytmin, kokonaisvaltaisen tasapainon löytymisen ja uusien ruokailutottumusten myötä. Luonnossa liikkumisesta ja rentoutumisesta tuli tarve.  Ymmärsin myös sen, että positiiviset elämänmyönteiset ajatukset, sanat ja teot ovat suuri parantaja elämässä. Kiinnostus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin oli herännyt. Halusin opiskella lisää ja aloitin vyöhyketerapia opinnot Water-luonnonlääketieteen koulutuskeskuksessa.  Vyöhyketerapia diplomitutkinto valmistui kesällä 2009. Avasin hoitolan Tyrnävälle samanvuoden syksyllä.

Vyöhyketerapia on osoittautunut minulle ihanteelliseksi tavaksi auttaa ihmistä voimaan paremmin. Alusta- asti kokonaisvaltaisen vyöhyketerapian ohella Nu Skin® galvaaninen hoito ja vauvojen vyöhyketerapia on kuulunut hoitolan palveluihin.

Myöhemmin olen käynyt Kuumakivihieronta kurssin.

Ammatissani hyödynnän Vyöhyketerapiaopin lisäksi Perinteisen kiinalaisenlääketieteen ja Ayurvedan tapaa tarkastella ja hoitaa ihmistä. Molemmissa ymmärretään ihmisen kokonaisvaltaisuus ja tunnetaan tarkoin kuinka voimme myös itse auttaa itseämme voimaan paremmin.

Terveellinen ruokavalio, liikunta, luovuus, ideointi, rauhoittuminen, riittävä lepo, oman kehon kuuntelu ja kaikkinensa itsensä ja myös toisten kunnioittaminen ovat hyvinvoinnin vankkoja perustoja. Olen myös tutustunut Homeopatiaan, Suomalaiseen kukkaterapiaan ja aromaterapiaan.

Tämä vuosien tutkimusmatka luonnonlääketieteen parissa on opettanut paljon ihmisestä ja terveyden peruspilareista.  Elämä on jatkuvaa uuden oppimista ja vanhan tiedon päivittämistä. Jokainen päivä on uusi ihana mahdollisuus.

Tervetuloa tutustumaan hoitoihin ja tuotteisiin.